Even kort voorstellen.

Mijn naam is Rob Peters. Sinds 2012 ben ik parttime bezig met kettingzaagkunst. Vier dagen per week ben ik vrachtwagenchauffeur. In de overige tijd ben ik bezig om met mijn kettingzagen mooie beelden te maken.

Wat doe ik?

 

Kettingzaag-demonstraties

Samen met mijn dochter Eva reizen we het land door om op feesten, jaarmarkten en open dagen bij bedrijven mijn kunsten te laten zien. Het geeft een spectaculaire toevoeging aan het evenement door in korte tijd een mooi beeld te maken. Klik hier voor meer informatie.

Carving op locatie

Heeft u een bestaande afgezaagde boom waarvan u een beeld wilt laten maken? Neem dan contact op via het contactformulier.

Stuur dan even een of meerdere foto's mee van de stam en/of de situatie.

Beelden op bestelling

Verder maak ik ook beelden op bestelling. Er is veel mogelijk, van een eenvoudig uiltje tot abstracte sculpturen. Kijk in het Fotoboek voor meer.

 

 

Veel plezier met rond kijken op mijn website en hopelijk tot ziens.


 

Al het beeldmateriaal op deze site is eigendom van Rob Peters (beeldighout.nl) en mag alleen worden gebruikt na schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Hout is een natuurproduct. Door wisselende weersinvloeden kunnen er scheurtjes ontstaan. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het beeld. Indien gewenst kan er een of meerdere lagen buitenbeits of houtolie worden aangebracht.